AKTUELNO

Ušla i pomrsila im konce.

Ljubavni raj Lune Đogani i Slobe Radanovića večeras je prekinula njegova i dalje zakonita supruga Kristina Kockar, koja će biti ravnopravni učesnik najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu "Zadruga". Golupčićima ni malo nije bilo prijatno kada su ugledali Kiju na vratima. U trenutku kada je Sloba komentarisao ulazak svoje žene, došlo je do rasprave između supružnika u toku koje su njih dvoje izneli razne detalje iz svog privatnog života.

Foto: RTV Pink

Slobodane, svi smo pustili kolektivno suze zbog tebe, jako nam je bilo žao što si trpeo torturu dve godine od strane mene, toliko da si morao ovo da uradiš u rijalitiju. Za te dve godine nije ti bilo teško da se oženiš, pa malo da putuješ, pa opet da putuješ... - prebacila mu je Kia.

Foto: RTV Pink

Ti i ja se nismo viđali po tri meseca. Ja dođem kod tebe, ti se ponašaš kao da ti je došao brat od tetke! Nisam znao da te zavedem? Šta? Ne kapiram? Tvoja mama meni nije plaćala bilborde - branio se Sloba.

Foto: RTV Pink

Moja mama jeste platila te bilborde, ali tebi to nije rečeno, jer ja nisam htela dalje o tome. Glupo je što pričaš o našem privatnom životu kada ja nisam tu. Nemoj da se nerviraš Slobodane! - rekla je Kristina.

PROČITAJTE: SUPEREKSKLUZIVNO! KIJA za Pink.rs: Ulazim jer ova ZADRUGA NE MOZE DA PRODJE BEZ MENE, dosta sam TRPELA (FOTO)

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku Saška Karan pitala je Kristinu Kockar da li je došla u "Zadrugu" kako bi se razvela, stjuardesa se odgovorila da to nije razlog njenog ulaska u takmičenje. Ona je u razgovoru sa Jovanom Tomić Matorom istakla i da je zbog pevača bila na infuziji, da u rijaliti programu nije zbog slave i da je svesna da bi ovo mogao da joj bude mač sa dve oštrice.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u donjem video-snimku, a šta je Luna rekla o ulasku Kristine Kockar u "Zadrugu", možete pročitati ako kliknete na ovaj link.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'