AKTUELNO

Neposredno pred ulazak u Belu kuću Slobina supruga dala je intervju za naš portal.

Od večeras je rijaliti "Zadruga" bogatiji za još jednog člana. Kristina Kija Kockar, još uvek zakonita supruga Slobe Radanovića useliće se u velelepno zdanje nadomak Beograda i sasvim sigurno uneti pometnju među ostale učesnike.

Neposredno pred ulazak u rijaliti Kristina Kockar dala je intervju za naš portal i otkrila zbog čega je sada, posle više od dva meseca, odlučila da i ona bude deo ovog rijalitija.

Foto: Pink.rs

Živela sam Zadrugu napolju, nastavljam da je živim i dalje. Sama sam bila, trpela sve i mislim da nije u redu da ta Zadruga prođe bez mene, da samo jedan učesnik bude napolju - rekla je Kristina.

Mnogi su pomislili da je njen ulazak deo neke taktike, ali ona tvrdi da nema nikakve planove:

Nemam skrivene motive, videćemo kako će se stvari odvijati.

Foto: Pink.rs

Mnogi su skeptični i pribojavaju se Kijinog susreta sa Slobom i Lunom, a ona tvrdi da će im pružiti ruku.

Ne znam kako će Luna i Sloba reagovati, ne znam, niti me nešto preterano interesuje. Pružiću im ruku, kao uvek i svima, ja sam kulturna devojka. Svoje sam odbolovala, sad nastavljam dalje - iskrena je bila Kristina.

Kija je nedavno obnovila vezu sa svojim bivšim dečkom Andrijom Lazovićem iz Budve, a sada tvrdi da je on podržava u svemu.

Podrzao me je dečko, čuli smk se milion puta danas. Čeka me. Nema šanse da ga prevarim u Zadruzi, ja nisam Sloba Radanović - rekla je Kija.

Foto: Privatna arhiva/Telegraf.rs

I dok su mnogi Slobini i Lunini fanovi navijali za to da se pevač razvede u "Zadruzi", Kristina tvrdi da se to neće desiti.

Ne ulazim sa papirima za razvod, ne nameravam da se razvodim u rijalitiju. Nisam razmišljala u tom smeru, nije lako odraditi razvod. Taj cirkus mi sada nije potreban, ali nikad se ne zna. Mislila sam da sam imala srećan brak, ali izgleda da nije bilo tako

Autor: D. Tanasijević/ J. V.

#Intervju

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'