AKTUELNO

Većina zadrugara nije bila saglasna sa predlogom Velikog šefa.

U najgledanijem rijalitiju svih vremena "Zadruga" se svakodnevno dešavaju velike spletke, tračevi, a kako bi se skonili od očiju kamera, zadrugari sve to čine u kupatilu. Veliki šef je rešio da prekine ovo uvodeći kamere ukoliko se ne ispoštuje pravilo da u kupatilu ne sme biti više od jednog ukućanina.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, kako i pored brojnih opomena i kazni pojedinci ne poštuju pravilo koje kaže da u kupatilu ne može da boravi više od jedne osobe u isto vreme. Sada ćete dobiti poslednju prliku da kažete da li ćete ubuduće poštovati ovo pravilo ili ne" - pisalo je između ostalog u pismu.

Maca Diskrecija je sedela odmah do ovonedeljnog vođe, pa je prva započela izlaganje. Ona je prokomentarisala da se kamera postavi ,jer mnogi tračare u wc-u, jer ovo pravilo nije postavljeno zato što ukućani imaju seks, već zato što se mnogo tračari.

Foto: Printscreen Youtube

Većina zadrugara nije bila za to da se uvedu kamere i obećali da će se potruditi da ispoštuju pravilo da se ne ulazi po dvoje, troje u kupatilo kako se kamere ne bi postavile.

Poštovaću ovo pravilo. Slobo nećemo voditi više ljubav do kraja - rekla je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Ovde je pričano o tračarenju, sto posto nije zbog seksa. Neću ispoštovati ovo pravilo isključivo zbog seksulnih aktivnosti - bio je iskren Nemanja Đerić koji je već nekoliko puta imao seks sa Minom Vrbaški.

Kada god se za okruglim stolom govori o nekom novom pitanju zadrugari su se često svađali.  Izgleda da im nije bilo svejedno ovo saopštenje pa su odlučili da se dogovore šta je najbolje po njih. Danas je razgovor između ukućana protekao poprilično skladno sa samo par sitnih upadica.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Jelena Golubović nije stigla do kupatila, pa svoju prvu aktivnost obavila u krevetu (VIDEO)

Ko je za uvođenje kamera u kupatilu i kako ovo komentarišu zadrugari pogledajte u sledećem video snimku.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'