AKTUELNO

Shvatila je šta je izgubila!

Teodora Džehverović privukla je veliku pažnju svojim učešćem u rijalitiju Zadruga. Njena burna veza sa Anđelom Rankovićem podigla je veliku prašinu, kao i njen odnos sa Ćazimom Osmanijem, albanskim biznismenom. Međutim, ono što su mnogi zaboravili jeste da je Teodora bila u vezi pre nego što je ušla u rijaliti.

Foto: Ivan Vučićević

Naime, ona je bila u vezi sa fudbalerom iz Hrvatske, koji se zove Kristian Ipša. Pevačica ga nikad nije pominjala u rijalitiju, osim kada je rekla da je svesna da je njihova veza gotova. Ali, sinoć je, u razgovoru sa Banetom Čolakom, rešila da otvori dušu:

Bukvalno smo se sklopili. I on je meni par puta rekao "ja znam da ces ti to da uradis" i ja nijednom nisam mogla da kazem da neću. I u nedelju pred ulazak kazem da mogu da se zakunem u našu ljubav i u tebe i obećavam ti da nema ništa. Rekao mi je kao, kad budeš izašla daću ti globus, da izabereš. - pričala je Teodora.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: Kada su zadrugarke ugledale NJIH, nisu mogle da ZAUSTAVE SUZE! (VIDEO)

Očigledno je da pevačica sad pati što je tako javno prevarila svog bivšeg, a šta je još ispričala o njemu, pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#dečko

'