AKTUELNO

Svađaju se skoro svaki dan!

Danas su se jedni venčali, a drugi raskinuli. Nakon svadbe Divne i Marka DNK došlo je do svađe i razlaza njihovih cimera. Maneken Anđelo Ranković i pevačica Teodora Džehverović posle rasprave odlučili su da stave tačku na svoju vezu po ko zna koji put do sada u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Ti treba da ideš svojim putem, ja treba da idem svojim. Ti napadaš mene, nakon naše svađe ulaziš u wc sa nepoznatim muškarcem! - rekao je Anđelo.

PROČITAJTE: KRISTINA NAPUSTILA ZADRUGU: Divna se GUŠILA U SUZAMA! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Zato što ti je stalo do bivše devojke mene ovde zavlačiš i mene praviš budalom. Znaš zašto ne idemo? Zato što se ti vraćaš na bivšu devojku, zato ne idemo, Anđelo! - branila se pevačica.

Foto: RTV Pink

Teodora je zatim krenula da izađe napolje iz dnevne sobe, a onda je nastala još veća rasprava između ovog turbulentnog para. Maneken je tvrdio kako je pevačici najbitnije koliko pratilaca ima na društvenim mrežama.

Razmišljaj o Ani. Plači kao najveća svinja, samo plači zbog bivše devojke, mislila sam da plačeš zbog mene! Preskoči ogradu i idi kod bivše devojke - završila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, njih dvoje se često svađaju zbog čega makar jednom u toku nedelje okončaju svoju romansu, ali već nakon nekoliko sati se vrate u zagrljaj jedno drugom, da li će tako biti i ovoga puta ostaje da vidimo.

Nešto kasnije nakon svađe prvo je Teodora razgovarala sa Ognjenom Amidžićem, a zatim i Anđelo. Šta su rekli o svom odnosu pogledajte u video-klipovima.

U toku noći pevačica je plakala zbog svega što se desilo.

POGLEDAJTE: NIJE NI SANJAO DA ĆE SE OVO DESITI! VOJKE DOŠAO PO SARU, a onda se UŽIVO u emisiju uključila ONA i otkrila da ima drugu! (VIDEO)

Autori: S.K. / B.R.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'