AKTUELNO

I Anđelo je dobio svoj ljubavni tretman.

Iz jutra u jutro, postaje sve zanimljivije gledati ukućane kako se bude. I ovaj dan, započeo im je setom pesama. Dok je Žiža uz aktuelne hitove radila gimnastiku, Luna Đogani i Sanja Stanković igrale su po krevetima.

Foto: RTV Pink

Blogerka je u jednom trenutku, stala tačno iznad intimnih delova svog momka, pevača Slobe Radanovića, i počela da vrcka. Pošto se nije odmah lepo razbudio, Radanović se prvo izgubio, ali kada je obrisao lice, krenuo je da uživa u plesu svoje devojke.

PROČITAJTE: NAPRAVIĆU SR*NJE! Luna DRAMILA ZBOG SLOBE, on nije znao šta će od sebe, pa joj predložio da POBEGNU! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Podsetimo, njih dvoje juče su se svađali, jer je Sloba uhvaćen u krađi u marketu, zbog čega mu je oduzeto sve iz korpe. To je Lunu iznerviralo do te mere, da je počela da histeriše, odbija da jede, a u jednom trenutku izrazila je želju da želi da ide kući.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Svoj vreli ples imala je i Maca Diskrecija, dok Lunina drugarica, Teodora Džehverović jutros nije baš najbolje raspoložena, zbog čega je buđenje uz muziku ipak odlučila da provede ispod pokrivača, iako su blogerka i pevačica ranije svako dizanje uz pesmu započinjale igranjem.

Foto: RTV Pink

Međutim, i Teodora se razigrala, nešto kasnije kada je krenula drugačija vrsta muzike. Nju je to toliko razdrmalo, da se u krevetu mazila sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem, a osim ljubljenja u predelu lica, ona ga je ljubila i po leđima.

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Sloba Radanović

'