AKTUELNO

Brujala je cela Zadruga zbog njihove svađe.

Ovog ponedeljka, kada su bili u kupovini, Sloba Radanović napravio je prekršaj, zbog čega je ostao bez hrane koju je hteo da uzme za sebe i svoju devojku Lunu Đogani. Pevača je obezbeđenje uhvatilo u krađi, a blogerka je zbog toga dramila.

Foto: RTV Pink

Kada je prošlo skoro dva sata od toga, Luna Đogani i dalje je razmišljala o Slobinom ispadu, zbog čega se ponovo iznervirala. Kada su sedeli na kauču u dnevnoj sobi, oni su se ponovo posvađali, a ovoga puta imali su još veću raspravu. Đoganijeva nije želela da jede.

Anabele mi, neću ništa jesti! Boli me ku*ac! I to je to, boli me ku*ac! Nervozna sam, imam veliko pravo. Boli me ku*ac za sve! - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Sloba je sve vreme ubeđivao Lunu da treba da jede, ali je ona bila uporna u svojoj nameri. Kada ju je upitao zašto ima suze u očima, ona je počela ponovo da histeriše. Kako bi je smirio, pevač je u jednom trenutku stavio ruku na njeno lice, a nju je to još više iznerviralo.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nervozna sam, pun mi je ku*ac, gladna sam, zato što sam u PMS-u i zato što ću da pojedem sve oko sebe! Nemoj da me diraš! Pusti me! Neću da uzimam ništa od njih, ovo su svi ološi ovde i neću mrvu hleba da uzmem. Sve se slama na nama, neću da budem više ovde! - plakala je Luna.

Foto: RTV Pink

Radanović je onda Luni predložio da pobegnu iz "Zadruge", a ona je rekla kako neće da bude kao MC Damiro, koji ni manje od 24 sata nije bio u rijaliti programu, već je preskočio ogradu i otišao kući.

Muka mi je, ne mogu više da se bijem oko hrane. Ja nisam tako vaspitana. Svi su foliranti! Svi su krali, ali se na tebi slomilo. Neću da budem ovde, hoću kući! Muka mi je, povraća mi se od gladi. Vi ne znate kako je kada treba da dobijete - nastavila je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Ja sam na granici da napravim neko veliko s*anje! - nervozno je izgovorio Sloba.

Kako je sve izgledalo i kako se situacija smirila, pogledajte u video-prilogu koji je ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: Posle PRELJUBE, Sloba uradio nešto još gore! Luna HISTERISALA: Ti si degenerik! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'