AKTUELNO

Otvorila mu dušu i priznala koji joj se zadrugar sviđa.

Saša rudar, po drugi put napustio je "Zadrugu". On je pobedio Macu Diskreciju, u igri koja mu je omogućila dupliranje glasova, međutim, ona je ipak bila bolja i ostala u rijaliti programu, jer je publika njoj dala veću podršku.

Foto: RTV Pink

Kada je prošli put izašao, digla se velika frka, jer su ga ukućani proglasili izdajnikom. Međutim, od tada do sada, stvari su se promenile, a Saša rudar uspeo je da izgladi odnose sa Mikijem i Janjušom, što je i sam rekao u studiju voditeljki Dušici Jakovljević.

Foto: RTV Pink

Rudar je izgovorio i kako je sa Macom, dok su bili u izolaciji, pričali o Bori Santani i da mu je priznala da joj se muzičar sviđa, bez obzira što ona to krije.

Ja mislim da će Maca da bude sa Borom sve dok je u rijalitiju. Kada se završi Zadruga, nema Mace, nema Bore. Sigurno neće biti zajedno. Siguran sam da će Luna i Sloba biti zajedno - komentarisao je zaljubljene Saša rudar.

Biće zanimljivo videti sutra, koga će Saša rudar, kao izbačeni takmičar postaviti za novog vođu i da li će njegova odluka i ovoga puta izazvati burne reakcije.

PROČITAJTE: NEKI SU BILI ŠOKIRANI, NEKI TUŽNI: Publika birala između Mace i Saše, a evo ko je NAPUSTIO ZADRUGU! (FOTO)

Autor: S.K.

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Saša Rudar

'