AKTUELNO

Slobu razume, ali setila se pevačicinih reči dok su bile zajedno u Lisoviću.

Nakadašnja učesnica rijalitija ''Farma 6'', Tamara Đurić nije ušla u ''Zadrugu'' ali dešavanja u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda pomno prati na malim ekranima, a za naš portal odlučila je da prokomentariše najinteresantnija dešavanja.

Foto: TvPink Printscreen

Nema sumnje da je ljubav Slobe Radanovića i Lune Đogani podigla veliku prašinu u Srbiji i regionu, a španska serija u kojoj su pored njih glavni akteri i pevačeva supruga Kristina Kockar, ali i majke svakog od njih, i dalje traje.

Za portal Pink.rs, Tamara je otkrila da razume Slobin potez i činjenicu da se zaljubio jer je ona bila u sličnoj situaciji kada je bila u rijalitiju.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još:Sloba pričao da NIJE IMAO ODNOSE SA ŽENOM, a Kija danas ŠOKIRALA: Ponovo IMAMO SEKS! (FOTO)

- Razumem Slobu zato što sam sama bila u takvoj situaciji, s jednom razlikom, ja nisam bila u braku. Međutim i moja veza bila na klimavim nogama pre mog ulaska u rijaliti, ali biću iskrena - prevara u rijalitiju i javno poniženje svog partnera u kakvom god da su odnosu, nije ljudski. Nosi ozbiljan teret, biće mu teško kad izađe u to sam sigurna. Ne bih želela da se nađem u ulozi prevarene, verujem da je toj ženi veoma teško. Ako ne zbog ljubavi makar zbog sujete javno prevarene zene... - iskrena je bila Tamara, a potom se prisetila vremena koje su Anabela, Lunina majka i ona bile zajedno na ''Farmi''.

Foto: Pink.rs

- Bila sam sa Anabelom na ''Farmi''. Ne želim da se naslađujem i da govorim koliko je moralisala, a šta je doživela. Ja sam imala malu nesuglasicu sa njom, ali to ne znači da je mrzim niti da imam bilo šta protiv njene ćerke. Luna je mlada, ali mladost nije opravdanje za takve stvari. Neću nikome da stajem na muku. Porodica je za mene svetinja, kako moja, tako i porodice drugih ljudi u kakvim god da sam odnosima sa njima lično - kazala je Đurićeva, nakon čega ipak nije mogla da prećutim jednu stvar, pa je na sve to dodala:

Foto: Ivan Vuković

Ali ne mogu da ne dodam, Bukvama brakovi očigledno nisu svetinja, a iver ne pada daleko od klade - kazala je Tamara kroz smeh.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Tamara Đurić

'