AKTUELNO

U novoizgrađeni grad nadomak Beograda, stižu novi učesnici.

Nakon što je ovonedeljni Vođa Marko Miljković izabrao dva potrčka i omiljenu osobu, Veliki šef odlučio je da iznenadi sve učesnike rijalitija "Zadruga".

Foto: Instagram

U novoizgrađeni grad nadomak Beograda večeras je stigao najpoznatiji Kazanova iz sedme sezone rijalitija "Farma", Filip Đukić. Maneken, koji je nedavno postao tatu majstor, u "Farmi" je bio jedan od najvećih zavodnika oko kog su se borile sve devojke, a iz rijaltija je izašao kao dečko pevačice Marije Ane Smiljanić.

Iako je njihova veza bila prilično turbulentna tokom rijalitija jer je Filip imao nekoliko devojaka, oni su nakon izlaska iz "Farme" bili još nekoliko meseci u vezi.

Foto: RTV Pink

Kako će se slagati sa Đeksonom, koji je glavni frajer koji je do sada osvojio dve devojke, kao i koja će zadrugarka osvojiti srce ovog Kazanove, ostaje da vidimo.

Pročitajte još: PUNA K'O BROD! Žiža otkrila koliko para je UŠTEDELA i kako će iskoristiti taj novac! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Osim njega, u Zadrugu će ući i pevačica Sandra Bajić Alex. Sandra dolazi iz Banjaluke, a domaćoj javnosti postala je poznata nakon što je u julu ove godine snimila duetsku pesmu sa Gogom Sekulić pod nazivom "Dečko moj".

Anđelo i Teodora su mi dosadni, kao neke mrcine su. Njih treba razdrmati! Ljubav Slobe i Lune moram da ocenim - rekla je MC Alex, kada su je pitali da prokomentariše zadrugare.

Alex i Goga snimile su vrlo provokativan spot za ovu pesmu, a da li će ova atraktivna pevačica biti jednako provokativna i u rijalitiju ostaje da vidimo.

Foto: RTV Pink

Zadrugarima sigurno neće biti svejedno kad aih budu ugledali u kući, ni muškarcima ni ženama.

Autor: J. V.

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'