AKTUELNO

Učesnici najgledanijeg rijalitija svih vremena ovo sigurno ne očekuju.

Zadrugare večeras u najgledanijem rijaltiiju "Zadruga" očekuje još jedna uzbudljiva noć, i to ne samo zbog toga što će novi vođa, Marko Miljković, birati dva potrčka i omiljenu osobu.

Naime, kao što je portal Pink.rs već pisao, u "Zadrugu" večeras ulazi nova takmičarka, a izvor blizak produkciji otkrio je da se radi o atraktivnoj plavuši koja zna tajne mnogih Zadrugara i spremna je da ih iznese.

Foto: Pink.rs/Pixabay

Međutim, tu iznenađenjima nije kraj!

Pored nje, u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", ulazi još jedan novi takmičar!

Produkcija je rešila da još više zakuva situaciju i da u "Zadrugu" uđe još jedan novi Zadrugar. Kako bi iznenađenje bilo potpuno, kako za Zadrugare, tako i za gledaoce, članovi produkcije ne žele da otkriju o kome se radi, pa čak ni da li je reč o osobi muškog ili ženskog pola. Bilo kako bilo, Zadrugare očekuje veliki šok - otkrio je izvor blizak produkciji za Pink.rs.

Foto: Printscreen

Zadrugari nisu ni svesni šta ih očekuje, ali je sasvim sigurno da im neće biti svejedno, jer im se u borbi za prvo mesto i nagradu od 50.000 evra, pridružuju čak dva nova učesnika.

Osim toga, u studiju će gosti Dušice Jakovljević biti novinari, ali i izbačeni Zadrugar, Saša Ilić, koji je sve šokirao time što je za gazdu odabrao Marka, tako da će večeras morati da odgovori na brojna pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ko ulazi, ali i kako će Zadrugari reagovati na nove ukućane, saznaćete u vanrednom ubacivanju u rijaliti "Zadruga", večeras, od 21:30h, samo na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#Zadruga - ubacivanje

#Zadrugari

'