AKTUELNO

Zadrugari će ostati u šoku kada budu videli ko im se pridružuje u trci za glavnu nagradu.

Protekla noć je u najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga", bila i te kako burna, a ako su Zadrugari mislili da će večeras biti mirno, prevarili su se.

Naime, nakon što ovonedeljni vođa, Marko Miljković, večeras bude izabrao dva potrčka i omiljenu osobu, Zadrugari će doživeti pravi šok, jer im se u borbi za glavnu nagradu pridružuje novi učesnik, tačnije učesnica!

Foto: Pink.rs

Članovi produkcije su odlučili da je pravo vreme da, nakon Jelene Golubović, koja je unela pravu pometnju, u "Zadrugu" uđe još jedna učesnica. Zadrugarima će to biti veliko iznenađenje, jer sigurno, posle Jeleninog ulaska, ne očekuju da će im se u skorije vreme pridružiti još jedan takmičar, odnosno takmičarka. Produkcija ne želi da otkriva o kome se radi, ali u pitanju je jedna veoma atraktivna devojka, koja zna tajne mnogih Zadrugara i spremna je da ih otkrije - rekao je izvor blizak produkciji za Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs, Pixabay

Zadrugarima sigurno neće biti svejedno kada vide ko im je konkurencija u trci za pobedu, a kako će dočekati novu učesnicu, kao i kako će se ona postaviti prema Zadrugarima, saznaćete večeras.

Ne propustite da saznate ko ulazi u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", u vanrednom ubacivanju, večeras, od 21:30 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#Zadruga - ubacivanje

'