AKTUELNO

I dalje imaju različite stavove.

Prošle noći, Lepi Mića, koji je proteklih sedam dana bio vođa, napravio je sastanak, kako bi sa ostalim zadrugarima pričao o stvarima koje su se dešavale u toku njegove "vladavine", za vreme koje je u "Zadrugu" ušla Jelena Golubović.

Foto: TvPink Printscreen

Ulazak glumice i rediteljke, odlučila je da prokomentariše pevačica Zorica Marković, koja je ranije imala razne situacije sa Jelenom Golubović.

Jeleninim ulaskom u Zadrugu, primetila sam neko čuđenje, odakle ja pričam sa njom. Od kako sam došla, ja uvek i zauvek imam samo svoj stav. To što smo mi bili u rijalitiju i što smo imali neke svađe, očajne svađe, to vas treba da zanima. To što Jelena radi, ja da podržavam, ne bih se svađala sa njom. Ona žena je to što jeste, mi smo ostavili sve iza nas. Nismo znale da ćemo se ovde sresti - rekla je pred svima Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Jelena je u najgledaniji rijaliti program na Balkanu koji gledate svakoga dana na televiziji Pink, ušla u subotu veče, a tada se pozdravila sa Zoricom Marković. Šta je pevačica rekla još o Jeleni Golubović, pogledajte u video prilogu.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA SE GUŠILA SE U SUZAMA! Jelena tvrdi da Sloba želi ženu, a nju NAZVALA LJUBAVNICOM! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'