AKTUELNO

A sad malo ona!

Veliki šef je odlučio danas da ispuni želju najnovije učesnice Zadruge, rijalitija koji obara sve granice. Jovana Tomić Matora nedavno je ušla u ovaj impresivni šou program i od prvog dana imala nameru i volju da iznese svoje mišljenje o ukućanima, a sada je dobila priliku za to!

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Jovana je izrazila želju da javno iznese svoje mišljenje o svima i ta želja će joj biti ispunjena. Jovana, neophodno je da budeš iskrena kako ne bi razočarala ni Velikog šefa ni gledaoce, koji nestrpljivo čekaju tvoje komentare - glasilo je pismo.

Jovana je odmah ustala i s oduševljenjem počela redom da iznosi svoje mišljenje o zadrugarima:

Sanja je jedna sisata mangulica... Ona mi u kući najviše prija, gotivim je i volim i to je to. Mana joj je da treba da opere kosu - bila je direktna Jovana.
DNK su najveći foliranti. Marko se pravi mutav, a Divna je dirigent tu. Ne sviđaju mi se, namazani su, jako su svesni gde su došli, ali mislim da ste se malo više zaneli i istripovali.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je redom pričala o njima, a onda je stigla do Mace Diskrecije, o kojoj nije želela mnogo da polemiše:

Ku*va nikad ne menja separe, možda kola, ali separe nikad - rekla je Matora, na šta je Maca samo pozdravila svoju armiju.

Šta je Matora ispričala o ostalima, pogledajte u videu ispod:

PROČITAJTE JOŠ: DOBILI BLAGOSLOV PA SE ZANELI: POGLEDAJTE kako su se Luna i Sloba DOHVATILI u sred bela dana!

Autor: N.Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'