AKTUELNO

Nema sumnje da zadrugarima neće biti lako ni ovog puta da odgovore na veoma škakljiva pitanja gledalaca koji su non-stop uz rijaliti "Zadruga".

U najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruzi", i večeras vas očekuje još jedna uzbudljiva noć, jer će sve tajne zadrugara biti otkrivene u emisiji "Pitanja gledalaca".

Nakon što su učesnicima najimpresivnijeg rijalitija na ovim prostorima novinari u utorak postavljali pitanja i pokrenuli brojne rasprave u "Zadruzi", večeras pitanja postavljate upravo vi, dragi gledaoci.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari se i dalje nisu navikli na činjenicu da gledaoci sve vide, zato ćete ih upravo vi večeras podsetiti da nijedna tajna ne može biti sakrivena.

Od juče je stiglo gotovo 1.000 pitanja, a do večeras imate priliku da pitate sve što vas zanima ispod statusa na Fejsbuk stranici TV Pink.

Nema sumnje da zadrugarima neće biti lako ni ovog puta da odgovore na veoma škakljiva pitanja gledalaca, koji su non-stop uz rijaliti "Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

Koje ćemo istine saznati večeras, ko je lagao, ko varao, da li su ljubavi i prijateljstva u rijalitiju "Zadruga" iskrena, saznaćete ako ostanete uz "Pitanja gledalaca", večeras od 21:30h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dušica Jakovljević

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - Pitanja gledalaca

#Zadruga - RTV Pink

#Zadrugari

#emisija

'