AKTUELNO

Došla da ponovo izdominira.

Atraktivna brineta Maja Marinković napravila je pravu pometnju učešćem u "Zadruzi 2", pa je tako postala superfinalistkinja ovog najgledanijeg rijalitija u regionu i osvojila visoko peto mesto. Marinkovićeva je nakon završetka "Zadruge 2" svoj plasman pripisala famoznoj situaciji sa šerpom, kada je prosula celu šerpu punu mleka Marku Miljkoviću na glavu, nakon žestoke svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je svojom pojavom nakon završetka druge sezone "Zadruge" izazivala pažnju gde god se pojavljivala, a najviše u emisijama "Zadruga - narod pita". Maja od večeras postaje nova učesnica "Zadruge 3", a zasigurno će napraviti pravi haos odmah po svom ulasku.

Foto: TV Pink Printscreen

Marinkovićeva je već nekoliko puta pominjana u svađama između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, kada je Kulićeva saznala da je on pisao ovoj atraktivnoj brineti nakon završetka "Zadruge 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Zola je pred sam kraj druge sezone rijalitija priznao da mu je Maja privlačna. Osim njih dvoje, u "Zadruzi 3" se nalazi i Bora Santana, koji je bio zaljubljen u Maju, kao i Vladimir Tomović, koga je Marinkovićeva nekoliko puta hvalila u emisijama "Zadruga - narod pita" i pričala kako se dopisuju.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Maja Marinković

'