separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

OČITALA MU LEKCIJU KAO NIKADA DO SADA! Zola menjao boje dok je Miljana govorila što se razočarala u njega! (VIDEO)


Ipak, progledaće mu kroz prste.


U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedno izdanje ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile. Prvi je pitanja postavljao urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević.

Autor: TvPink Printscreen

'Činilo se da je sve između Zole i tebe postalo okej, odlučila si da se boriš za vašu ljubav, ali si danas priznala da je on ispao neodgovoran, šta se dogodilo? - postavio je pitanje Miljani Kulić.

Što se tiče našeg odnosa, sada je sve super. Osećam da me voli iskreno. Nikad se lepše nisam osećala. Svašta smo nešto radili. Pre spavanja je bio dogovor da ustane rano jer hoću da provedem vreme sa Željkom. Bila sam do pola 4 sa detetom i shvatila sam da on spava i dalje. Bilo me je sramota da ga budim. Jutros sam se stvarno razočarala. Sramota me je bilo da pričam bilo šta Mariji, pričala sam ostalim zadrugarima. Mislim da treba da ima osećaj sada da se budi sam - govorila je Miljana, a onda je rekla koliko joj smeta što je Zola hladan prema malom Željku:

Autor: TvPink Printscreen

On je tako hladan. Čak i Bane bolje vodi računa o Željku, šeta ga. Stvarno je nekako čudan. Ne znam kako će to da funkcioniše, sa bebom malom i Željkom. Ništa ne znam, mislim o salonu, mislim o gradu u kom ćemo živeti. Sve na stranu, volim ga više nego ikada - pričala je Miljana Kulić.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti