separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ŽAO MI JE ŠTO SE NIJE NASTAVILO: Tomović progovorio o POLJUPCU sa Krunićevom, pa priznao da li će biti sa Minom U VEZI! (VIDEO)


Crnogorac želi da izvede Vrbaški na pravi put.


Naredni intervju voditelj Ognjen Amidžić je poveo sa Crnogoracem Vladimirom Tomovićem o poljupcu koji se desio između njega i Ivane Krunić, zbog čega je Mina Vrbaški napravila pravu pometnju. 

Autor: TvPink Printscreen

Iako je Krunićeva istakla da je poljubila Tomovića u inat Banetu Čolaku, Crnogorac je priznao da se njemu taj poljubac ipak dopao. 

Ko je tu koga poljubio, ja ne znam šta se desilo. Odjednom sam jezik osetio. Meni je žao što se nije nastavilo. Super je to krenulo. Mina ima nešto protiv, ne znam zašto, Ivana me je iskoristila - pričao je Tomović. 

Autor: TvPink Printscreen

Kako je poznato, Tomović važi za jednog od najvećih šmekera u Beloj kući, a Mina Vrbaški je javno priznala da je zaljubljena u njega.

Ne želim da je povredim. Mina je lepa devojka. I dalje je mlada, ono kao glina, ima nade da može da izađe kao bolji čovek. Baš mi je drago da Minu koja je krenula stranputicom izvedem na pravi put - dodao je Tomović. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti