separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

KONAČNA ODLUKA? Miljana progovorila o trudnoći i rađanju deteta, Zola se UHVATIO ZA GLAVU, pa rekao OVO! (VIDEO)


Marija je uspela u svojoj misiji.


Miljana Kulić se uvek premišlja kada je reč o njenog trudnoći sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom. U izolaciji mu je na sve načine objašnjavala da bi trebalo da abortira i sačeka da Željko malo poraste kako bi opet rodila dete. 

Autor: TvPink Printscreen

Kulićeva je govorila kako ga voli i oseća njegovu ljubav i da nije pravo vreme za stvaranje potomstva sa njim. Isto tako, zahteva da se ugovor na osnovu kog njoj ide ceo njegov honorar poništi.

Plašim se kad izađem, mala će beba biti. Treba stan da nađemo, moram da ti vratim novac. Imam veliki stres. Hajde da sačekamo par godina. Imaću mnogo obaveza oko njega, kako ću obe bebe. Zar nam nije bolje da dobijemo dete kasnije. Ponedeljak mi je poslednji dan da uradim to. Svi se slažu da uradim to. Osećam tvoju ljubav, samo je Zoli to problem. Željko zahteva pažnju. Bolje da kupimo stan, da stanemo na svoje noge, da radimo, da otvorimo nešto. Strah me da mu ne bude nešto ovde - govorila je Miljana sa strahom u glasu.

Autor: TvPink Printscreen

Ne treba mi novac, naš je. Ja sam hteo da imam te pare da bi tebe iznenadio nekada, a da ti ne znaš. Samo bi mi zbog toga trebalo. Hajde, ma platićemo nekog da čuva. Nemoj da dozvoliš da ti drugi utiču. Ako si tako odlučila, šta ja mogu tu - govorio je Zola.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti