separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

NE DOZVOLJAVAM DA MI SE MEŠA NEKO: Mina se jadala Ognjenu zbog Vladimira, rekla mu da Tomovića sprečava samo jedna stvar da budu zajedno! (VIDEO)


Još je pod utiskom od sinoćnjeg događaja.


Voditelj Ognjen Amidžić uvek pre izbacivanja jednog od zadrugara vodi razgovore sa stanarima Bele kuće koji su se istakli po nečemu u nedelji iza nas. 

Autor: TvPink Printscreen

Sledeća na redu bila je Mina Vrbaški koja je morala da komentariše poljubac Ivane Krunić i Vladimira Tomovića tokom rođendanske žurke Gagija Đoganija. Ona je zamerila Ivani što je to uradila, pa ju je izvela ispred Šiša bara da bi joj ona priznala da je to uradila kako bi napravila ljubomornim Baneta Čolaka. 

Ona je njega (Vladimira)poljubila. Nisam videla jer sam bila okrenuta leđima. Milan Petković je pravio face, ja sam je pitala o čemu se tu radi. Pitala sam je da li je normalna. Na kraju mi je priznala da je uradila sve to zbog Baneta Čolaka. Posle me Vladimir tešio. Rekla sam mu da može da radi šta hoće. Otišla sam iz Šiša bara i on je krenuo sa mnom. Ne znam više šta da mu verujem. Poenta je da će nešto da se dogodi između nas. Postoji jedna stvar - rekla je Mina, a onda nastavila:

Autor: TvPink Printscreen

Čeka on nešto da se dogodi. Ja u svemu tome tražim tračak nade, biću tolerantna dok konačno ne bude moj. Desiće se između nas milion stvari. Hteo je i da priča sa mojom majkom. On ima strah da se ne ponovi ono iz druge sezone. Neka me narod osudi, ali ja sam u ovom slučaju poštena. Neću da dozvolim da mi se meša neko - govorila je Mina o odnosu sa Tomovićem.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti