separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ZOLA JE MANIPULATOR: Bojanić prokomentarisao Čolića, pa izneo DUBOKU ANALIZU Miljane i Marije Kulić! (VIDEO)


Mariji se ovo neće dopasti!


Nakon haosa koji je nastao kada je Saška Karan bacila šolju pored Miloša Bojanića, pevač je nastavio da iznosi mišljenje o zadrugarima po specijalnom zadatku koji je dobio od Velikog šefa, a sledeći na njegovom tapetu bio je Lazar Čolić Zola.

Zola je jedan mali manipulant, od kada je došao gađao je fiksno moju Miljanicu. Celu suštinu sam rekao - istakao je Bojanić, pa krenuo da analizira Miljanu Kulić:

Autor: TvPink Printscreen

Miljana, preemotivna, preiskrena, menja raspoloženja. Danas je majka, danas te voli, grli, ljubi, sutra te ospe. Ali to je Miljana. Ona je stvorila takav imidž, njen nastup i govor, na nju je publika navikla. Određeni broj je to zavoleo, određeni osuđuje. Ona je majka, ona i Zola su budući roditelji. Trebalo bi da vode računa šta će narod da kaže, to ponašanje intimno - rekao je Miloš.
Zašto da vodimo, ako je sve ovo gluma? Da li ovo radite da biste izazvali našu reakciju? - upitala ga je Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

Ne, najmanje sa vama želim konflikt. Razumemo se i to je to. Marija i ti ste potpuno iste, kao majka i ćerka, samo što ona ima ulogu majke. Ta uloga je bitna i važna i obzirna, ona odlično igra tu ulogu "dobrog policajca". Ali vi ste potpuno iste, ali je ona u ulozi majke, a u toj seriji je dobra majka. Odličan rijaliti igrač, dobre ste za rijaliti - zaključio je Bojanić.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti