separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

NE ZNAM KAKO DA SKLONIM PROSTITUTKU OD DEČKA KOGA VOLIM: Tara i Vladimir Adžić napravili PAKLENI PLAN protiv Mateje, Simova odlučila da ga RAZDVOJI od Ive! (VIDEO)


Odlučili da naprave haos!


Nakon što je Mina Vrbaški sa Mionom Jovanović i Tarom Simov prokomentarisala novonastalu situaciju između Ivane Krunić i Vladimira Tomovića nakon proslave rođendana Gagija Đoganija, njima se pridružio i Vladimir Adžić, koji je osuo paljbu po Tarinom bivšem dečku Darku Petkovskom Spejkom. Tara je istakla da je ostavila Spejka jutros jer joj je dosadio.

Ne mogu ja tebe da podržim sa Spejkom, to je nula bodova dečko - prokomentarisao je Adžić.

Autor: TvPink Printscreen

Zadrugari su kratko skrenuli sa teme i prokomentarisali odnos Milice Kemez i Stefana Kandića, a Mina im je otkrila šta je videla.

I znaš čija ruka stoji tu, ko drži ruku na njenoj guzi dok spava. Kandić. Kažem Milici: "Šta je ovo, novine neke?". Kaže Kandić da mu je utrnula ruka, Milica kaže da nisam dobro videla - rekla je Mina, pa otišla, a oni su nastavili da pričaju o Mateji i govorili da ih sve vreme gleda.

Autor: TvPink Printscreen

Adžić je smislio plan kako da napravi Mateju ljubomornim.

Opet je bacio pogled ovamo Matke. Imam jednu ideju, to bi ga ubilo. Da ja napravim priču, to će sto posto upaliti. Da napravim priču kako se ložim na tebe, tu bi njega sujeta lupila. Ti i ja kao ortaci ovde bismo preokrenuli Zadrugu naopačke - pričao je Vladimir Tari, a onda je prošla Miljana Kulić, kojoj je Tara dobacila:
Dođi, Miksi, pravimo paklene planove. Kako da sklonimo prostitutku od svog ljubavnika. Ivu Grgurić. Ne znam kako da sklonim prostitutku od dečka koga volim - rekla je Simova.

Kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da vidimo.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti