separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Ne može očima da me gleda...Krunićka izazvala kontra efekat kad je poljubila Vladimira, pa priznala koliko se pokajala! Zadrugar joj poručio: NAPRAVILA SI PROBLEM (VIDEO)


Nije znala kako da se opravda!


Zadrugarka Ivana Krunić želela je da napravi ljubomornim Baneta Čolaka, pa je pred svima zagrlila i poljubila Vladimira Tomovića. Ona je tim postupkom izazvala gnev zbog toga što svi smatraju da je tek sada pokazala svoje pravo lice, a ubrzo je shvatila koliko je pogrešila.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je u razgovoru sa Suzanom Ćubelom pokušavala da se opravda, pa je kao razlog navela nesigurnost u emocije koje gaji prema Banetu, a jedna od opcija bila je da je to zatvoreni prostor.

Nisam bila svesna da to osećam prema njemu! Ovde mi je sve haotično, nisam sigurna da li je to zato što smo zatvoreni...totalno sam pogubljena! Nisam umela sebi da defnišem - rekla je Ivana.

Ona se, takođe požalila i Stefanu Miloševiću koji je bio spreman da je sasluša, a od svakog je dobijala isti ili sličan odgovor.

Autor: TvPink Printscreen

Ne može očima da me gleda, a u glavi mi je samo bilo da sam povređena. Htela sam da se oseti bezveze, a sad sam to osetila ja - rekla je Krunićka.
Ne mogu da verujem da si ti to uradila. Napravila si sebi problem, jer si iz jedne priče kao smerna i fina devojka... - rekao je Stefan.

Autor: TvPink Printscreen

Ovako nešto nisam nikad uradila. Moraću da kažem iskreno šta sam osećala i da sam se za*ebala i to je to - rekla je Ivana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti