separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ODLUČIO DA SE IGRA SA NJIMA! Bane rekao Janjušu da ne želi da čuje za Ivanu, on je potom slagao da će joj Čolak oprostiti sve ako se iskreno pokaje! (VIDEO)


Previše mu je dosadno?


U toku večeri, na rođendanskoj žurki Gagija Đoganija, Ivana Krunić je poljubila Vladimira Tomovića kako bi napravila ljubomornim zadrugara Baneta Čolaka u kog je kako i sama kaže ludo zaljubljena. Marko Janjušević Janjuš je popričao sa Čolakom tim povodom gde je na sve načine pokušao da sazna da li će joj Bane to oprostiti.

Autor: TvPink Printscreen

Zgadile mi se. Ne bih je pogledao. Ne daj Bože. Šta joj je u glavi? Misli da će da me privuče još više ako to uradi. Ne želim da pričam sa njom, uopšte. Reci joj da me zaobiđe u širokom luku - rekao je Bane Čolak.

Janjuš se tu nije zaustavio već je odmah izveo Ivanu ispred Bele kuće kako bi izmislio da bi Bane prešao preko svega ako se ona iskreno pokaje. 

Ako bi se ti iskreno pokajala i popričala sa njim, oprostio bi ti, veruj mi. Rekao mi je da si ga malo razočarala, ali da bi ti progledao kroz prste, idi pričaj sa njim - pričao je Janjuš.

Autor: TvPink Printscreen

Je l me lažeš sada? - pitala se Ivana, a Janjuš se pravio kao da govori istinu.

Detaljno pogledajte u nastavku.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti