separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

PRIZNAO DA JU JE POLJUBIO! Tara i Mina opkolile Ivanu zbog poljupca sa Vladimirom, Tomović BRANIO Krunićevu OVAKO! (VIDEO)


Na ivici žestokog sukoba.


Tara Simov je bila u šoku kad je saznala da je Ivana Krunić poljubila Vladimira Tomovića pored Mine Vrbaški kako bi napravila ljubomornim Baneta Čolaka u kog je ludo zaljubljena. 

Autor: TvPink Printscreen

Ti nisi normalna. Katastrofa, fuj. Da li si ti normalna? Ne razumem odakle ti ideja? Ja sam u šoku - iznela je stav Tara.
Mnogo sam se zaljubila, htela sam da mu se osvetim (Banetu). Njih dvoje nisu zajedno, nisam to znala. Ja sam ga grlila, a on je mene poljubio. Ja njega nisam - govorila je Ivana Krunić.

Tara i Ivana su potom otišle u Belu kuću kako bi Vladimir Tomović otkrio da li ju je on poljubio ili je ona inicirala poljubac.

Rekla si mi da si ga poljubila kako bi napravila Baneta ljubomornim. Čak si mi i plakala - rekla je Mina.

Autor: TvPink Printscreen

On je mene grlio i pomerao mi glavu ka poljupcu. Nisam plakala, odakle ti to - pravila se luda Ivana, a onda se umešao Vladimir:
Što se vi raspravljate oko toga, da li ste normalne? Ja ću da pričam sa njom nasamo. Niko ništa loše nije uradio, ja sam nju poljubio, kraj - vikao je Tomović.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti