separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ORILA SE BELA KUĆA! Saška Karan OSUDILA Ivanu Krunić što je bacila oko na Vladimira Tomovića: 'Poštena si u lakat'! (VIDEO)


Svi pogledi su bili uprti u nju.


U toku noći, zadrugarka Ivana Krunić poljubila je i zagrlila Vladimira Tomovića kako bi napravila ljubomornim Baneta Čolaka. Deblji kraj tog čina izvukla je Mina Vrbaški koja je napravila pravi haos govoreći svim zadrugarima šta su Vladimir i Ivana uradili na metar od nje dok je bila okrenuta leđima.

Autor: TvPink Printscreen

Zadrugarka Saška Karan je burno reagovala na tu infomaciju pa je odmah po Ivaninom povratku sa rođendanske žurke Gagija Đoganija počela da je vređa.

Ja ne mogu da shvatim da to radiš. Na svakih 10 dana ti se sviđa drugi muškarac. Tako rade najgore dronfulje - histerisala je Karan.

Autor: TvPink Printscreen

Vladimir mi se pre sviđao. Ovo je bila jagodica na torti. Ma hajde, nisam uradila ne znam šta. Imate dvostruke standarde. Ja sam za ravnopravnost - dobacila je Ivana.
Ja stvarno mislim da ti nisi normalna. Videćeš kakvu ćeš ravnopravnost da dobiješ. Je*ote kurvinska posla. Poštena si u lakat - vikala je Saška.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti