separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Krunićka POLJUBILA Vladimira, pa ispričala sve detalje Suzani! Zadrugarka se ŠOKIRALA, pa joj poručila: Napravila si haos, tebi neće biti dobro! (VIDEO)


Ovakav potez od nje niko nije očekivao!


Iako je od samog početka bila nezadovoljna zatvorenim prostorom i životnim uslovima u kojima se trenutno nalazi, pevačica Ivana Krunić iz dana u dan prikazuje neku novu sliku o sebi i samim tim ostavlja utisak da ipak želi da opstane u najgledanijem rijalitiju.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je pred sam ulazak u Zadrugu 3 istakla da ima dečka i da ne postoji mogućnost da sa nekim od cimera uplovi u ljubavnu romansu, ona je ipak poklekla kada je Bane Čolak bacio oko na nju.

Međutim, Ivana je otišla predaleko u želji da ga osvoji i privuče njegovu pažnju, pa je navodno njemu u inat zagrlila i poljubila Vladimira Tomovića.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je to odmah morala da ispriča svojoj drugarici Suzani Ćubeli, što je nju šokiralo, pa ju je upozorila da je posle ovog postupka čeka velika osuda od strane njihovih cimera.

Meni je krivo zbog Mine što sam to uradila, ali to je samo poljubac. Nisam normalna. Popričala sam malo sa njom - rekla je Krunićka.

Autor: TvPink Printscreen

Ti si napravila haos, tebi neće biti dobro. To će brzo da se proširi - rekla je Suzana.
 Ja znam da sam izazvala reakciju, šta god on rekao - rekla je Ivana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti