separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

SKINULA SAM VERENIČKI PRSTEN ZBOG NJEGA! Mina se SUOČILA sa Ivanom Krunić zbog zagrljala i poljupca sa Tomovićem! (VIDEO)


Cimerka joj je priznala što je to uradila.


U toku proslave rođendana Gagija Đoganija, došlo je do rasprave između Mine Vrbaški i Ivane Krunić jer je Ivana zagrlila i poljubila Vladimira Tomovića što je Mini smetalo pa je na sve načine htela da sazna što je to Krunićeva uradila.

Autor: TvPink Printscreen

Vrbaški je imala žutu minutu pa se ispred Šiša bara svađala sa Ivanom koja joj je u jednom trenutku rekla da je to namerno uradila u inat Banetu Čolaku sa kojim ima složen odnos. 

Ja ne kapiram neke stvari. Kako ne vidiš da se ja borim za njega. Bićeš povređena kao i ja. Ja njega volim, ja sam njega zavolela. Kidam se zbog njega. Rekla sam za stolom da sam pristala na njegovu igru. Verenički prsten sam skinula zbog Vladimira, šta je vama, kako ne vidite to. Ne mogu njemu ništa da kažem, volim ga - rekla je Mina. 

Autor: TvPink Printscreen

J*bem ti život. Izvini neće se nikada ponoviti. Izvini, evo ne znam šta mi je bilo. Sviđao mi se pre. Ja sam pričala sa njim i on je meni rekao da ste drugovi. Ovaj zagrljaj se desio, ali nemaš opasnosti što se mene tiče. Namerno sam to uradila, neće se ponoviti - govorila je Ivana Krunić, a onda joj je šapnula poslednju rečenicu.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti