separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Osećam kao da nemam deo sebe... Gagi BRIZNUO U PLAČ kad je pročitao poruku svoje ćerke Nine, pa rastužio sve ONIM ŠTO JOJ JE PORUČIO! (VIDEO)


Svi su bili emotivni!


Zadrugar Gagi Đogani emotivno je doživeo proslavu svog 48. rođendana, budući da ga ovoga puta proslavlja daleko od svoje porodice, u društvu takmičara sa kojima deli životni prostor u "Zadruzi 3".

Autor: TvPink Printscreen

Ali, njegovi najbliži Luna Đogani i Adam Đogani su putem čestitke pokazali koliko ga bodre, podržavaju i vole, a njihove reči dirnule su ga pravo u srce. Kako je nekoliko puta istakao da je najslabiji na mlađu ćerku Ninu Đogani, on nije mogao, a da ne zaplače kad su mu pročitali poruku koju mu je ona uputila na ovaj dan.

Tata, srećan rođendan! Jako mi je žao što nisi sa nama da ga zajedno proslavimo. Mnogo mi fališ i ponekad se osećam kao da nemam deo sebe, ali samo se setim da ćeš iz ovoga nešto izvući dobro i pokazati koliko si dobra i neiskvarena duša. Budi to što jesi. Baš zbog toga, ja sam sve ponosnija na tebe, jer si ti moj borac, moj tata i moja krv. Ne brini za mene, kad si ti dobro, ja sam još bolje - tvoja Nina.

Autor: TvPink Printscreen

Nedostaješ mi, svaki dan mislim na tebe! Nadam se da te mama čuva, Luna mi je obećala da će biti tu za tebe. Nedostaješ mi, ali biće prilike da se vidimo do Nove godine. Ljubi te tata puno - rekao je Gagi.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti