separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

I DALJE JE MUČI POLIGRAF! Evo šta je Miljana shvatila posle svih pitanja koja su gledaoci uputili Zoli! (VIDEO)


Ne želi da se na ovome završi!


Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su svađu u izolaciji, a i dalje je glavna tema njihovog prepiranja poligraf i pitanja koja su jasno pokazala kada je Čolić lagao svoju lepšu polovinu.

Autor: TvPink Printscreen

Bez obzira na sve, Miljana je imala potrebu da mu objasni da njena majka Marija Kulić ne treba da bude na stubu srama zbog insistiranja da ona abortira njihovo dete, pa je dala sve od sebe da opravda njene stavove.

Sramota me bilo kako si se ponašala ispred, ne mogu da verujem da to radiš - rekao je Zola.

Autor: TvPink Printscreen

Kako bi se ti osećao da je tebi Janjuš psovao majku? Moja majka sve radi za naše dobro, ona razmišlja umesto nas. Ona mi je prva rekla za novac, da ne dolazi u obzi da ga uzimam, jer to nije dokaz - rekla je Miljana.
Ja mislim da mi oko koristi više nemamo problema i da smo to razrešili. Nisam bio sjeban, samo sam razmišljao o svemu tome - dodao je Zola.

Autor: TvPink Printscreen

Očigledno da ti imaš ljude koji tebe više podržavaju od mene. Te igrice ne padaju kod mene. Ne može moja majka da se ocrni za glupost. Sva pitanja su bila za mene i moju majku, za tebe ništa! Ona je rekla da se ovo sada završi, pa kad izađemo da probamo i da vidimo da li smo jedno za drugo - rekla je Miljana.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti