separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Miljana se OHLADILA od Zole, jer je opet napravio pogrešan korak, PA MU PRIZNALA DA NEĆE VIŠE NIŠTA SA NJIM! On se uhvatio za glavu, pa joj rekao OVO! (VIDEO)


Nije znao kako da se postavi!


Miljana Kulić se posle emisije ,,Pitanja gledalaca" ponovo naljutila na oca svog deteta, Lazara Čolića Zolu, jer ga je zatekla u društvu Marka Janjuševića Janjuša koji je prethodne noći imao žestoki sukob sa njenom majkom Marijom Kulić.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je istog trenutka smatrala da je Janjuš njen neprijatelj, zamerila mu je što razgovara sa osobama sa kojima ona nije u dobrim odnosima, a onda mu je besna priznala da nisu jedno za drugo.

Ne mogu da budem sa tobom, ne mogu. Kidaš mi živce, ja ne mogu, izvini. Ti si svačiji prijatelj, a ustvari ničiji i to je to - rekla je Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

Ja ne znam šta sam ja loše uradio. Vikala si na mene pred svima, ja tebe ponižavam, jer razgovaram sa osobom sa kojom se savetujem o našoj budućnosti. Ja tebi ovakav očigledno ne odgovaram - rekao je Zola.
Ne odgovaraš mi. Ti sa mnom igraš rijaliti sada, a to ti neće uspeti - rekla je Miljana.
Ti se sa mnom ne možeš igrati! Ti ni sa kim ne pričaš u kući, sa svima si u svađi! Ne igram nikakav rijaliti, ali ovo više nema smisla - rekao je Zola.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti