separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Stefan neke stvari ne može da potvrdi iz poštovanja prema Jeleni! Nakon što su svi zaključili da su Karić i Jelena jedno za drugo, IVA BESNA PRIZNALA OVO! (VIDEO)


Nije mogla ovo da prećuti.


Ove noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević preneo je zadrugarki Jeleni Pešić šta je jedan od gledalaca želeo da sazna, a to se odrazilo i na Ivu Grgurić kojoj nije bilo svejedno kad je shvatila da će možda zauvek izgubiti Stefana Karića.

Autor: TvPink Printscreen

Stefan je počeo da obraća pažnju na tebe tek kada je Iva priznala svoju prošlost. On nju i dalje simpatiše, štipka je ispod stola. Zar ne misliš da ti kao tako lepa devojka ne treba da budeš drugi izbor? - glasilo je pitanje.

Autor: TvPink Printscreen

On je meni rekao da Iva njemu prva prilazi uvek, a ja sam bila njegov prvi izbor, mene je i ovde uvek birao. Ako se pomirimo i te kako ću obratiti pažnju na sve što radi. On u spoljnom svetu ima dosta drugarica, ovo je specifična situacija - rekla je Jelena.
Ja sam rekao da ćemo biti prijatelji, ona je meni danas tražila da je izmasiram, posle sam ja njoj tražio - rekao je Stefan.

Autor: TvPink Printscreen

Iva nije mogla da prećuti da Karić ipak nije bio iskren u odgovorima, pa priznala i zbog čega.

Nije istina da ja prilazim prva, narod to vidi. Stefan neke stvari ne može da potvrdi iz poštovanja prema Jeleni - rekla je Iva.
Među njima se nisu ugasile emocije! Takav žar u njihovim očima ne može da se sakrije, posmatrala sam ih kad je bila žurka. Stvoreni su jedno za drugo! Oni će se ubrzo pomiriti - rekla je Saška.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti