separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ŠOK! Vladimir priznao kako bi reagovao da sazna da je Mina TRUDNA, PA ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)


Ništa im nije jasno!


U Beloj kući je zavladala ogromna netrpeljivost otkad je počela emisija ,,Pitanja gledalaca",a zadrugari su morali da odgovore na sve ono što je publika želela da čuje i na taj način skinu maske.

Jedan od njih bio je Vladimir Tomović koji je ponovo bio mističan, pa je diplomatski ignorisao da da konkretan odgovor kada je u pitanju njegova bliska prijateljica Mina Vrbaški.

Autor: TvPink Printscreen

Kako bi reagovao kada bi saznao da je Mina Vrbaški trudna? - glasilo je pitanje.
Bio bih srećan bilo koja devojka da bude trudna, a ne Mina. Ne može sa mnom da ostane trudna - rekao je Vladimir.
To je nemoguće - rekla je Mina.

Autor: TvPink Printscreen

Međutim, prethodne noći nastala je opšta pometnja kada je Bora Santana odlučio da se našali na račun Filipa Reljića, pa je njegov sanduk koji je napravio za zalagaonicu bacio u jezero. To je kod Stefana Miloševića izazvalo burne reakcije, a onda je jedan od gledalaca pohvalio Boru i njegov smisao za humor.

Napraviš dobru atmosferu ili zanimljivu zavrzlamu, možda bi mogao da održiš čas onima kojima treba da se aktiviraju 6 meseci u rijalitiju - konstatovao je gledalac.

Autor: TvPink Printscreen

Što se tiče Filipa, stvarno je sve bio šou i zezali smo se, ali drugi su to pogrešno shvatili. Žao mi je, izvinjavam se mnogo - rekao je Bora.
U prvih nekoliko minuta sam se smejao, a u jednom momentu sam saznao gde je sanduk, ali sam se pravio. Ali, nimalo mi nije bilo smešno kada su sanduk bacili u jezero - rekao je Filip.
Za mene je ovo klošarska fora. Trećina sanduka je trebalo biti moja - rekao je Stefan.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti