separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Njihova rasprava TRESE ZADRUGU! Marija Kulić i Zola U KLINČU ZBOG ABORTUSA, a onda je on spomenuo svoju majku koja je Miljani poručila OVO! (VIDEO)


Nije želela da ga sluša!


Gledaoci su na zvaničnoj Fejsbuk stranici postavljali pitanja zadrugarima, a koja su i ove noći izazvala burne reakcije pojedinih takmičara.

Tako je voditelj Milan Milošević prenosio sve ono što je milionski auditorijum želeo da čuje, a Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su u ovoj emisiji dobili pitanje koje ih je iznenadilo.

Autor: TvPink Printscreen

Da li bi imao petlju da ideš na trenutak istine? - glasilo je pitanje.
Da, ja bih smeo - rekao je Dejan.

Autor: TvPink Printscreen

Pa... moje mišljenje je da nemamo šta da dokazujemo jedno drugom. Ne znam šta bi mene zanimalo - rekla je Dalila.

Međutim, niko nije primetio da je Filip Đukić odmah nakon što je uplovio u vezu sa Ivanom Šopić ponovo provodio vreme sa Milicom Kemez, a to je morao da obrazloži.

Ostavio si Šopićku da spava, pa si brže bolje otišao sa Milicom i Mlađom da jedeš - konstatovao je gledalac.

Autor: TvPink Printscreen

To je bio poslednji dan u nedelji, bili smo zajedno u budžetu. Mlađa me zvao da jedemo, nisam došao da blejimo - rekao je Filip.

Međutim, opšti haos u Beloj kući izazvalo je pitanje koje bilo namenjeno Mariji Kulić, a koja je ponovo besna komentarisala trudnoću svoje ćerke Miljane Kulić.

Zašto terate Miljanu da ide na abortus? - glasilo je pitanje.

Autor: TV Pink Printscreen

Smatram da nisu spremni za roditeljstvo! Ona je od 20-te godine u rijalitiju, najlepše devojačke godine je provela u rijalitiju. Ona treba da oseti život i lepotu! Deca će da dođu, mlada je ona! Krajnje je vreme da moja ćerka uključi mozak! A on, on ne zna šta će sa sobom, a ne sa detetom! On sebi ništa nije napravio od života! - rekla je Marija.
Ovde se radi o mom i Miljaninom detetu, ja sam protivnik abortusa! Daću sve od sebe da se to ne desi. Imam potpunu podršku moje majke i ona je poručila Miljani da se ne brine ništa! - rekao je Zola.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti