separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Marija Kulić ponovo udarila Janjuša gde ga najviše boli, pa spomenula Zadrugu 1! On je besan vređao kao nikad do sad: VI STE BOLESNI! (VIDEO)


Nije mogao da se obuzda!


Zadrugari ove noći odgovaraju na ,,Pitanja gledalaca", a već na samom početku nastala je ogromna tenzija u Beloj kući.

Lazar Čolić Zola privukao je veliku pažnju javnosti otkad je potpisao papir koji nalaže da sav honorar poklanja Miljani Kulić zbog deteta, a to je još jednom potvrdio i dobio aplauz.

Autor: TvPink Printscreen

Zašto si potpisao papir, a nisi siguran da će Miljana da ti rodi dete? - glasilo je pitanje.
Ja sam prvo rekao da imam osećaj kao da kupujem svoje dete, ja sam samo skupio hrabrost i volju da joj dokažem da je volim! Ja verujem da ćemo da živimo zajedno posle rijalitija. Ja sam svestan svih grešaka, verujem da nijedan brak ne bi mogao da funkcioniše kao što smo mi tad. Mene niko ni na šta nije naterao, ja to radim zbog nas! - rekao je Zola.

Bora Santana nije mogao da ćuti, pa je rekao šta on kao njegov prijatelj misli o tome.

Autor: TvPink Printscreen

Meni nije realno to što je uradio, on kao pravi muškarac treba da ima svoj novac. E, kad se sve završi, treba sam da joj da taj novac- rekao je Bora.

Međutim, Marko Janjušević Janjuš dobio ogromnu podršku fanova posle svađe sa Marijom Kulić koja je vređala njegovu porodicu i pominjala mu Anu Korać, a onda je ponovo došlo do žestoke rasprave.

Kralju naš, obećaj nam da će te biti baš briga šta okolo pričaju! Mi se samo pitamo, kad će nove fote? - glasilo je pitanje.

Autor: TvPink Printscreen

Okej sam, samo to da kažem, smirio sam se posle svega. Gospođo, vi ste bolesni! Mrš u pi*ku materinu! - rekao je Janjuš.
Rekao si da nećeš da se mešaš i to si opet uradio! Ja sam samo rekla kakvo je tvoje ponašanje bilo u Zadruzi 1 - rekla je Marija.

Autor: TvPink Printscreen

Ti si pokazala kakvo mišljenje imaš o mom detetu, a svi su videli šta ja mislim! - rekao je Janjuš.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti