separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Poljubila ga na blic: Zola otkrio kakav je prizor zatekao kad je sa Miljanom obavio VIDEO POZIV, a onda spomenuo BOJANA TOMOVIĆA! (VIDEO)


Kulićeva morala da opravda ovo!


Zadrugari ove noći odgovaraju na ,,Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je prenosio sve ono što je publika slala na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Miljana Kulić proživela je mnoštvo stresnih situacija otkad je saznala da je u drugom stanju, ali ni večeras nije mogla da odoli, a da ne prizna koliko voli Lazara Čolića Zolu.

Autor: TvPink Printscreen

Posle trenutka istine i dalje non-stop imate se*s? Da li ti njega toliko voliš? - glasilo je pitanje.
Da, volim ga! Ja se pitam šta je sa mnom, mislila sam da će poligraf promeniti stvari! Posle svega, nalazim opravdanje! Želim da verujem da može da se promeni, a isto tako ne mogu da verujem da se on posle potpisivanja promenio! - rekla je Miljana.

Ono što je zaintrigiralo sve je Zolino šaputanje sa Miljanom na Rajskom ostrvu, u kojem je spomenuo poruke na društvenoj mreži Instagram, ali i nešto što niko nije znao.

Autor: TvPink Printscreen

Šta su ti to pisali na Instagramu, pa si u šiframa njoj pričao? - glasilo je pitanje.
Malo pre smo pričali o tome, dok se Miljana i ja nismo videli, ona je mene zvala na kameri, čuli smo se. Bio je njen drug iz Novog Sada koji je bio kod nje kući. I u jednom trenutku pokazivala mi je njega na kameri, legla je pored njega i rekla da joj je momak, poljubila ga na blic. Sutradan me zvala kad je on otišao, jer je on otišao i nedostaje joj. Kao, imala je odnose sa njim. Međutim, ja sam imao potrebu da je to pitam. Što se tiče poruka, pre nego što sam ušao u rijaliti, Boban menadžer me pitao otkud to da meni Bojan Tomović piše: ,,Pozdravi mi Miksi i reci joj da kaže pred svima da nikakve odnose nije imala sa mnom, jer mi ljudi prilaze i čestitaju mi". Imao sam potrebu da joj to prenesem - rekao je Zola.

Autor: TvPink Printscreen

Pravila sam mu ljubomorne scene, slikala sam se sa dečkom svoje sestre otkad sam videla da je Zola objavio sliku sa nekom devojkom iz naroda. On je meni rekao da se nije javio zbog stvari, to je bio samo izgovor da me vidi. Ja sam čitala intervju da je Bojan izjavio da je naš fan! Kad je Željku bio rođendan, pozvala sam ga na rođendan, jer znam da nas mnogo voli. Ja nisam znala da dečko nije normalan. On je meni pričao da hoće da uđe u rijaliti. I jednog dana neko udara na kapiju, a tu je bio moj tata i Tijana. I on mojim sestrama piše kako će da se ubije ako mu se ne javim, pa isključi telefon... - rekla je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti