separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Miljana još nije sigurna da li će Zoli roditi dete, Lepi Mića zbog toga napravio HAOS: On je postao HEROJ, Marija je ZLO! (VIDEO)


Žestoko!


Novo pitanje tokom večerašnje emisije gledaoci su postavili Miljani Kulić: "Da li ćeš bar ostaviti bebu, s obzirom na to da ti je Zola ostavio pare?", glasilo je pitanje za ovu ukućanku. 

Autor: TV Pink Printscreen

Inače, ranije danas Lazar Čolić Zola otišao je na Rajsko ostrvo sa Miljanom Kulić i potpisao ugovor u okviru kog je ceo svoj honorar dao upravo Miljani. Tokom svog večerašnjeg izlaganja, Miljana je izjavila kako još nije sigurna da li će roditi dete.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da još uvek ne znam. Nemamo stan, nismo obezbeđeni... Ako ne uložimo u nešto, novac ode... Ja sam rekla jer to nismo želeli, jer mi je rekao da se držimo plana i dogovora.... I mene je to mnogo pogodilo. Ja sam plakala zbog toga. Nisam se nadala da sam u drugom stanju, jer smo ovde pokušavali mesecima i nismo mogli da dobijemo dete. Ja sam njemu rekla, da se ugovor ne čita zbog podataka, on daje poklon. To je sve zato što sam izgubila poverenje u njega. Ja želim dete, ali isto tako imam strah... Nemamo stan, stan se traži mesecima... On mi je rekao da bi mnogo teško to podneo - govorila je Miljana.

Autor: TV Pink Printscreen

Šta pričaš bre? Saberi se! A kada ćeš da znaš? Za jedno dva meseca? Možete da pričate i da se lažete još jedno deset dana - počela je da viče Marija na Miljanu.

Autor: TV Pink Printscreen

Zola je postao heroj! Išao je na poligraf, dao je svoj honorar... Miljana je dobra, Marija je zlo - rekao je Mića, a onda je Marija počela da viče.

Autor: TV Pink Printscreen

Ma da ima ceo Beograd, ovog neću da vidim! Nije čovek za nju, to smatram! Kraj! Mene pare ne zanimaju! Ja sam rekla koji su za mene momci dobri, Stefan Karić, Nikola Orozović i Mateja - urlala je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti