separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

TENZIJA NA RAJSKOM OSTRVU! Zola i Miljana pred važnom odlukom, ona mu priznala: JA SA TOBOM NE MOGU DA PLANIRAM BUDUĆNOST! (VIDEO)


Zola na mukama!


Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola našli su se na Rajskom ostrvu kako bi porazgovarali o obećanju koji je zadrugar dao svojoj izabranici. Naime, Zola je tvrdio da će zbog nesigurnosti koju Miljana oseća prema njemu prepisati svoj honorar na njeno ime.

Međutim, Miljana je otvoreno priznala Zoli da mu ne veruje zbog rezultata poligrafskog ispitivanja kom se Čolić podvrgnuo.

Autor: TvPink Printscreen

Ja tebi ne verujem, verujem poligrafu. Razmisli dobro i uradi kako ti hoćeš - izjavila je Miljana.
Ja sam spreman da potpišem, lagati te ne mogu, kažeš da mi ne veruješ! Ti nemaš nikakvo poverenje u mene, ja ovo potpisujem zbog tvoje nesigurnosti! - odgovorio joj je Zola.

Zola je bio spreman da potpiše ugovor, bez obzira na to da li će Miljana održati svoju trudnoću ili ne, ali nikako nije mogao da preseče i da uzme olovku kako bi stavio svoj potpis na papir.

Autor: TvPink Printscreen

Ja smatram da ne treba da potpišem, ali neću ostaviti zbog svog deteta! Hoćeš imati poverenja u mene ako potpišem? - upitao je Lazar.
Da, biće mi garancija da nisi sa mnom iz koristi, ali isto tako ne bih volela da se ti osećaš loše. Sa takvim tobom ja ne mogu da planiram budućnost. Kako misliš da treba, ti uradi! Pare ne mogu mene da učine srećnom - odgovorila je Kulićeva.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti