separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

SADA ĆE DA LETI KUTIJA! Bora odbio da uradi ono što su od njega zahtevali Filip i Stefan! U sobu odmah ULETELO OBEZBEĐENJE! (VIDEO)


Nije želeo da vrati kutiju tamo gde ju je našao.


Saška Karan zajedno sa Borom Santanom sakrila je tokom noći kutiju koju je napravio Filip Reljić. Ovaj ukućanin prvo je bio besan, a kada je video gde su oni sakrili kutiju, odlučio je zajedno sa Stefanom Miloševićem da se našali.

Autor: TV Pink Printscreen

Dok je Reljić odvukao cimere na farmu, Milošević je promenio mesto na kom je bila kutija i odneo je u radionicu. Međutim, neki ukućani su ga videli, zbog čega im je plan propao. Nakon svega, Stefan i Filip zahtevali su od Bore da vrati kutiju tamo gde ju je našao, međutim Santana je to odbio, pa je nastala nova svađa.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja te molim da uzmeš kutiju i da je vratiš u sobu. Ja ću da je vratim gde si je ti stavio, ali ti da je vratiš u sobu! Nama treba kutija! Boro, moraš da je uneseš u sobu, kao krivac! Hajde Boro, vrati kutiju. Nećeš je nositi dugo! Boro, ako si ukrao kutiju, ja mogu da ti pomognem da je vratiš! Hajde Boro, napolju je! - pričao je Stefan.
Brate, video sam te kako nosiš kutiju. Vrati kutiju, Boro! - pričao je Filip Reljić.

Autor: TV Pink Printscreen

Sada će da leti kutija napolje! - govorio je Bora Santana koji je odbijao da unese kutiju u sobu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti