AKTUELNO

Odnos Mione i Tomovića ne prestaje da intrigira ukućane.

Večeras u Zadruzi vlada burna atmosfera, s obzirom na to da se zadrugarima puštaju klipovi, što će njhove međuljudske odnose dodatno zakomplikovati.

Pušten je klip u kojem Mirko Gavrić, Ivana Šopić i Jelena Pešić komentarišu Mionu i to da im je nje žao zbog odnosa koji ima sa Vladimirom Tomovićem i zbog toga što se priča da je plakala kad je čula da je pao poljubac između Tomovića i Šopićeve. Njena mladost i razlika u godinama je razlog zbog kojeg je po njihovom mišljenju ona zaslepljena Vladimirom. Kompleksnost prirode ovog odnosa su dokazali i komentari zadrugara na ovu temu.

Što bi ona mene žalila? Nisam plakala, to nema veze sa mozgom, to se uopšte nije desilo - kratko je rekla Miona upitana da odgovori da li smatra da je Šopićeva i Pešićeva zaista žale.

Foto: TvPink Printscreen

Šopićeva i Tomović su isti igrači. Njih dvoje ne bi mogli da opstanu u vezi. Njoj se on najviše dopao, ali je pametna, pa se povukla, a Miona je uporna - on pa on. Ova devojka (Miona) uopšte nije tip Vladimirov, on je samo video da je pristojna i povučena i siguran je da ova devojka neće imati s*ks u rijalitiju, pa se uhvatio nje - prokomentarisala je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću biti iskren brutalno. Ove devojke se ne mogu očima gledati, dok je kod muškaraca drugačije. Da je Vladimir hteo da bude sa bilo kojom, bio bi. Njega ne interesuje nijedna devojka, sa svakom se sprda, to je 100% tako - rekao je Janjuš koji se druži sa Tomovićem, pa je zato odlučio da progovori.

U video - prilogu u nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

S.Đ.

#Ivana Šopić

#Miona Jovanović

#Vladimir Tomović

'