AKTUELNO

Novi par na pomolu?

Bane Čolak je posle žurke koja je organizovana povodom 25 godina postojanja televizije Pink došao u krevet kod Dragane Stojančević kako bi joj saopštio da mora da poštuje dogovor - da ne prilaze jedno drugom već da imaju poslovni odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Čolak smatra da bi Dragani boravak u rijalitiju bio mnogo lakši kada bi ona ostvarila prisniji odnos sa nekim od zadrugara - tačnije njim. Spomenuo je i dogovor koji su napravili da neće dozvoliti da emocije pređu granice i da će ostati samo rijaliti kolege.

Trenutak kada ti ne budeš poštovala dogovor, sve ovo će postati javno. Sećaš se ono da ne pričamo o dubokim temama, da se ne mešamo jedno drugom u svađe. Nema grljenja, prisnost i ostalih stvari. Pričamo ovako, izađemo na cigaretu. Mene zanima da li će to neka da pređe u nešto više - pitao je Bane.
Ne može da pređe u nešto više, jednostavno ne može. Ja sam bila u vezi pet godina, meni treba baš mnogo da se vežem - pričala je Stojančevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što ja hoću jeste da vidim da si pored mene. Mislim da ti treba nek da te štiti ovde, da spavaš zagrljena sa njim. Treba ti neko da ti olakša sve ovo - govorio je Bane.
Ja sam previše emotivna, to moraš da znaš - rekla je Dragana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I. Radulović

#Bane Čolak

'