AKTUELNO

Bila je žrtva verbalnog i fizičkog nasilja.

Tara Simov i Mina Vrbaški su pre nekoliko dana imale konflikt u Beloj kući, a njihov sukob datira još pre ulaska u rijaliti program "Zadrugu 3". Manekenka je istakla da mnogo toga zna o Mini, ali je ostala nedorečena. Voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je upitao Taru da malo detaljnije objasni ono o čemu je ranije pričala.

Bila sam u mogućnosti da mnogo toga saznam o većini ljudi koji su ovde. Ja ne bih da iznosim stvari iz života nekih zadrugarki za koje znam da bi ih bolele. Sramota me je što sam je pljunula, jer se mi ipak dugo poznajemo. Meni nikada Mina ništa nije uradila loše lično da bih joj ja uništila život - istakla je Tara i objasnila da ne želi da otkriva detalje koji bi Mini naudili.

Foto: TvPink Printscreen

Tara je za portal Pink.rs neposredno pre ulaska u "Zadrugu 3" otkrila da je bila žrtva verbalnog i fizičkog nasilja, a sada je priznala da li su ostale posledice nakon toga.

Tvoje priznanje je da je tvoje odrastanje i detinjstvo često propraćeno problemima koji su od tebe napravili osobu kakva jesi. Od 12 godine zarađuješ sama i bila si prepuštena sama sebi. Koje su to situacije koje su tebe učinile osobom kakva sada jesi - upitao je Darko Simovu.
Prebačaj mene iz privatne u državnu školu, to neko vršnjačko nasilje koje sam doživljavala do svog osmog razreda Bila sam žrtva i verbalnog i fizičkog nasilja. Srećom, uspela sam da izađem iz toga jača. Moja duša je cela u ožiljcima, ali ja sam jedna druželjubiva osoba, volim dobre ljude, pozitivne ljude i mislim da je to jače od svega - otkrila je Tara.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, manekenka je otkrila da je preživela velike traume od Anđele Veštice koju je uporedila sa karakterom Saške Karan, a sada je objasnila zbog čega je to rekla.

Kada su te svađe, ona nema te kočnice, kod Saške postoji neka doza agresije. Nju sve te svađe pogađaju lično, tu smo slične, samo što to kod mene izaziva razdražljivost, a Saška ne dozvoljava da bilo ko vidi njenu emociju i to pokazuje kroz bes. To ima i Anđela - otkrila je Simova.

Foto: Pink.rs.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Tara Simov

'