AKTUELNO

Još uvek je uzdržan.

Stanari Bele kuće su tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Vladimiru Tomoviću koji je okarakterisan kao jedan od najvećih zavodnika u "Zadruzi 3".

Naime, predstavnike sedme sile je zanimalo u koga je to Vladimir zaljubljen, budući da najviše komplimenata udeljuje Ivani Šopić, Ivi Grgurić i Mioni Jovanović, ali i Ivani Krunić.

Foto: TvPink Printscreen

Ko se tebi zapravo sviđa? Devojke koje su oko tebe liče na Staniju, da li pokušavaš da u njima nađeš Staniju - glasilo je pitanje za Tomovića.
Ova moja klackalica ima šest, sedam sedišta. Ova Ivana me veoma razočarala, što se tiče njenog sedišta, to sedište više ne postoji. Kada je Iva u pitanju, nemamo nikakvih dodirnih tačaka nad vodom, ali pod vodom te ispipa čitavog, ali nisam joj ostao dužan. Ni Miona mi se sviše ne sviđa, pustila je onog malog da joj sedi na zadnjici. Jedino je Šopićeva slična Staniji. Devojke nisu ni nalik Staniji, jedino gospođica Ivana, ali ona se odlučila za drugog. Šalim se ja, Miona je super devojka. Ove godine ću da širim ljubav - rekao je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

On će biti moj brat kad izađemo odavde. Ja kad se zaljubim, ovde može i Bred Pit da uđe, ja bih ga poslala kući. Ja sam zauzeta, tako da ništa - odgovorila je Ivana Krunić.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Vladimir Tomović

'