AKTUELNO

Njihovim cimerima nije bilo svejedno da slušaju ovu raspravu.

Tokom izbora najveću škrticu u Beloj kući došlo je do žestokog verbalnog okršaja između Milice Dugalić i Jelene Krunić. Naime, iako je pevačica imenovala Mionu Jovanović za najveću škrticu, Krunićevoj je i te kako zasmetalo njeno izlaganje, pa je krenula sa upadicama zbog čega je Milica odmah reagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si izgubljena u svemiru, ti ne znaš šta ti je fetiš, tebi je sve fetiš. Uzjahala si me i nećeš da prestaneš. Meni ne trebaju veštačke s*se, g*zice, trepavice. Tvoj centar je crna rupa. Ti misliš da si nadmoćna. Ti možeš perje da staviš na glavu. I krunu na glavu da staviš, kraljica ne možeš da budeš - pričala je Milica Dugalić besno.

Foto: TvPink Printscreen

Moja majka sa 65 godina radi, a ti smaraš. Davite, dosadni ste! Bako, moja majka nikada ne bi nosila toliki dekolte. Pokrij dekolte - vikala je Krunićeva.
Selektivna si, drska i bezbobrazna. Ti Milici Dugalić ne možeš da budeš ni do kolena, mene ne valjaju tamo gde si ti - uzvratila joj je drsko Dugalićka.

Kako su obe britke na jeziku u Beloj kući je nastao opšti haos, ni jedna ni druga zadrugarka nije dala na sebe, a zadrugarima je bilo veoma neprijatno da slušaju njihov razgovor budući da postoji veliki generacijski jaz između njih dve.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B

#Jelena Krunić

#Milica Dugalić

'