separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

IZNENAĐUJU ME NJIHOVE GLUPOSTI! Nakon što su Bane i Bora JAVNO PROZVALI tetku Filipa Reljića, oglasila se i ona: Njih dvojica su prave karikature! (FOTO)


Demantovala obojicu!


Tokom sinoćne emisije ''Gledanje snimaka'' bio je pušten video u kom je Filip Reljić ogovarao Baneta Čolaka. Kada je emitovanje snimka završeno, došlo je do žestokog okršaja među njima.

Autor: TvPink Printscreen

Čolak je u jednom trenutku, dok su se svađali, rekao da je Filipova tetka Danijela rekla Bori i Banetu da su se dogovorili da se javno pozdravljaju međusobno, što je dodatno isprovociralo Reljića da mu uputi još teže reči. Mi smo stupili u kontakt sa Danijelom koja je demantovala Čolaka i osudila njegovo ponašanje u emisiji.

Prosto sam iznenađena kakve gluposti Bora i Bane pričaju. Boru sam jednom prilikom upoznala i pozdravila dok Baneta nikad nisam srela niti upoznala. Mislim da je vrlo degutantno pominjati članove porodica koji nisu u rijalitiju i nemaju apsolutno razloga da provociraju Filipa na takav način - rekla je tetka Reljićeva tetka Danijela, pa nastavila:

Autor: Privatna arhiva

Nikada Banetu i Bori nisam rekla da me pozdravljaju u "Zadruzi". Njih dvojica su kao karikature iz Mapet šoua - zaključila je ona.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti