separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

VRLO OZBILJNO SU SHVATILI OVAJ ZADATAK! Zadrugari vredno vežbaju koreografiju za izazov Velikog šefa! (VIDEO)


Žele da iskoriste kvalitetno svojih pet minuta.


Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da je pred njima veliki izazov. Naime, on ih je obavestio da ljubitelji plesa imaju mogućnost da pokažu koliko su kreativni i da osmisle koreografiju za pesmu koju sami izaberu. 

Zadrugari su se formirali u 7 grupa, a u svakoj od njih je po troje zadrugara. Nakon što su izabrali melodiju sa kojom će se predstaviti, Veliki šef im je pustio muziku kako bi mogli da provežbaju koreografiju

Autor: TvPink Printscreen

Dalila Dragojević, Jelena Krunić i Mirko Gavrić su odabrali melodiju iz pesme "Zver" koju u originalu peva Cobi.  

Gagi Đogani, Miona Jovanović i Ivan Gavrilović će se predstaviti melodijom iz pesme "Kamikaze" koju u originalu izvode Jala i Buba Coreli sa Senidom, iako je prvobitno mislio da se predstavi sa pesmom svoje ćerke Lune Đogani "Deveti krug" pakla. 

Bane Čolak, Sani Trik Fx i Ivana Krunić će se predstaviti sa pesmom "Everybody Dance Now", a kada su začuli melodiju ove pesme, oni su odmah skočili da provežbaju ovu pesmu. 

Autor: TvPink Printscreen

Vladimir Tomović, Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić su se odlučili za melodiju iz filma "Titanik", a koje su pesme odabrale ostale grupe ostaje da saznamo kada igra bude počela.  

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti