separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

HIT! Janjuš video Zokija kako krišom PALI CRVENI KONAC, odmah ga optužio da hoće da ga OMAĐIJA! Vrištaćete od smeha zbog njihovog razgovora! (VIDEO)


Ovaj dijalog nateraće vam suze na oči!


Zadrugari Marko Janjušević Janjuš i Zoki Šumadinac razvijaju zanimljiv odnos, a tome svedoče njihovi svakodnevni razgovori koji iznova i iznova oduševljavaju gledaoce kraj malih ekrana.

Autor: TvPink Printscreen

Zoki i Janjuš su ušli u spoljni toalet, kada je pevač došao na ideju da spali konce koji su mu visili iz garderobe - čim je to video Janjuš, napao ga je da želi da ih omađija!

Gde su ti cigarete? Hajde pokaži mi končić, izvadi ih! Što ih kriješ, u gaćama su ti?! Što hoćeš da nas omađijaš?! Stavio si to prstenje. To nije lek što si poneo - šalio se Janjuš, a Zoki je bio u šoku.

Autor: TvPink Printscreen

Šta je sa tobom, nemoj da me zaj*bavaš, o čemu ti pričaš?! Pusti me da varim naočare, trebaju mi. Hajde molim te, pričaj šta hoćeš - govorio je Zoki.
Ja ovo nisam od tebe očekivao. Ja ne verujem, ti hoćeš da nas uništiš. Nemoj Zoki to da nam radi ovde, strašne sam snove imao sinoć, a pipao si me, masirao si me i spavaš blizu mene. Ja moram ovo na sastanku da spomenem - govorio je Janjuš, a Zoki je naglo promenio raspoloženje.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti