separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

UŽIVO NA PINKU! PRVO IZDANJE EMISIJE  RADIJA 'AMNEZIJA': Bora i Bane spremni da otkriju NAJŠOKANTNIJE TAJNE svih zadrugara! (VIDEO)


Ovaj zadrugar je dobio mogućnost da snimi svoju emisiju.


Danas će milionski auditorijum imati priliku da uživa u prvoj emisiji radija Amnezije u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Bane Čolak i Bora Santana će u ovom izdanju pričati o najaktuelnijim dešavanjima iz Bele kuće, a na adresu Bele kuće je stiglo i saopštenje o ovome. 

Autor: TvPink Printscreen

Lepi Mića je kao ovonedeljni vođa okupio zadrugare oko velikog stola, a potom pročitao pismo. 

Dragi zadrugari, vreme je da počne prva emisija na radio "Amneziji" u ovoj sezoni. I danas će vaša emisija biti emitovana osim na Televiziji Pink i na Pink radiju, na frekvenciji 91,3 mHz. Bane i Bora su, kao što znate voditelji ove emisije i oni treba odmah da se upute ka radio stanici. Stefan Milošević je zadrugar koji će takođe imati priliku da spremi svoju radio emisiju koja će premijerno biti prikazana u petak u 14 časova, a on ima mogućnost da bira sa kim želi da vodi tu emisiju. Svi koji ne budu slušali radio Amneziju biće kažnjeni - pisalo je u pismu koje je pročitao je Mića.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti