separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Smeta mi što spava pored Tomovića: Tara nije mogla da sakrije koliko joj je teško što Nina SPAVA SA NJIM! Sada je jasno KOLIKO JE POVREĐENA! (VIDEO)


Mislila je da je niko neće čuti.


Iako se mnogo spekulisalo o odnosu Vladimira Tomovića i Tare Simov pred sam ulazak u rijaliti, on je ipak odlučio da je ignoriše i svu pažnju posveti Ivi Grgurić koja mu se na prvi pogled svidela.

Autor: TvPink Printscreen

Tara to nimalo nije očekivala, ali je odlučila da se povuče iako svi ukućani znaju da joj nimalo nije svejedno kada vidi Tomovića u ženskom društvu. Ono što je iznenadilo sve je potez Nine Babić, koja nije imala svoju posteljinu, pa je bila slobodna da pita Vladimira da sa njim deli njegov krevet.

Autor: TvPink Printscreen

Zadrugarki je teško palo kada ih je videla, pa je Nini zamerila, jer ju je smatrala prijateljicom. Kako više nije mogla da skriva šta misli o tom postupku, požalila se Radetu Laziću i otvoreno mu priznala šta oseća.

Rekla sam joj da meni mnogo smeta što spava pored Tomovića i nije mi prijatno da gledam, ona meni kaže da se on njoj ne sviđa. Ja njoj klokoćem o njemu već pet dana i da samo ona to uradi... Znaš iz kog razloga sam ja u pravu? Iz razloga što se ja njoj žalim, žali se i ona meni. Da je ona meni rekla da joj se sviđa Rade, ja ti nikad ne bih prišla. I na sve to, ona to uradi posle tri dana. Poenta je da se ona meni samo nije posvetila i nije me ispoštovala - žalila se Tara.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti