AKTUELNO

Vladimir je davno zaboravljena priča.

Tara Simov bila je u Rajskom vrtu i razgovarala sa Drvetom mudrosti o teškoj tragediji koja se desila početkom godine, kada joj je preminuo blizak prijatelj.

Kako bi se opustila, budući da je bila u suzama, Drvo je upitalo Taru o momku koji je počeo da joj se sviđa pored Vladimira Tomovića. Manekenka je počela da priča izokola o cimeru, a tek na kraju razgovora otkrila je da je u pitanju Mateja Matijević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam odlučila da je najbolje da tu priču ne produbljujem. Nemam emociju, mislim da je sve to vezano za fizički izgled. Međutim, krenula sam da razgovaram sa jednim drugim dečkom, sa kojim sam želela da ne razgovoram, jer se druži sa osobom koja je meni zadala veliku traumu. Spontano se desilo, ja sam istripovala da se on zove Momčilo. Mi smo počeli malo da se družimo, on jeste lep dečko, ali meni su bitne te moralne vrednosti, kako se dečko ponaša, kakvi su mu stavovi. Ja stvarno nisam razmišljala o tome, jer sam bila u fazonu: ,,Vlada, Vlada", juče smo se zagrlili u radionici i ja sam imala leptiriće u stomaku. Radi se o Mateji - otkrila je Tara.

Potom je Tara otkrila tajnu da je bila u ljubavnoj šemi sa Radetom Lazićem, ali pre ulaska u Belu kuću prekinula je to zbog svoje drugarice.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'